Vaken tiimi kasvaa kuudella uudella ammattilaisella

DI Antti Larsio aloitti Vaken Tekoäly terveydenhuollossa -ohjelman ohjelmajohtajana toukokuussa. Antilla on taustallaan pitkä ura teknologian ja terveydenhuollon risteyskohdassa, muun muassa Sitrassa, Microsoftilla ja HUSissa. Vakeen Antti tuo vahvan terveydenhuollon substanssiosaamisensa lisäksi laajan verkostonsa sekä osaamista useilta kansainvälisiltä teknologiatoimittajilta.

KM Pia Erkinheimo aloitti elokuussa Data mahdollistajana -ohjelmajohtajana. Pia kuvaa itseään innovaatiotyön sekatyöläiseksi ja hänellä on pitkä kokemus enkelisijoittajana, startupeista, Nokiasta, Capgeministä, DIGILEstä sekä Euroopan komission tutkimus- ja innovaatiotyöstä. Pia on ollut perustamassa mm. Women in Tech Finlandia sekä MyData Globalia. Pian vahvuuksia ovat joukkojen innostamisen lisäksi laaja-alainen datan, kansainvälisen koneoppimisen ja kestävän kehityksen osaaminen.

KTM Elina Holkko liittyi Vaken tiimiin elokuussa talouspäälliköksi. Hän siirtyi Vakelle HKScanilta, jossa on toiminut raportoinnin kehitystehtävissä. Tätä ennen hän työskenteli pitkään liikkeenjohdon konsulttina August Associatesilla. Vahvan talousosaamisensa lisäksi Elina tuo Vakelle projektinjohtamisosaamista sekä kokemusta lukuisilta toimialoilta.

DI Terhi Marttila aloitti Vaken Data mahdollistajana -ohjelmassa projektipäällikkönä kesäkuussa. Terhi on toiminut vuosien ajan teknologiainnovaatioihin ja niiden edistämiseen liittyvissä tehtävissä muun muassa projektipäällikkönä. Hän tuo Vakeen kokemusta eri tyyppisten hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä useiden erilaisten toimijoiden kanssa.

KTM Riikka Laurila aloitti elokuussa Vakella tekoäly terveydenhuollossa -ohjelmassa projektipäällikkönä. Riikan kokemus pohjautuu erilaisista sote-alan toimijoista ja projekteista muun muassa data-analytiikan, tutkimuksen ja ohjelmistorobotiikan parissa. Hänen teknologia- ja liiketoimintaymmärryksensä tuo Vaken hankkeisiin tuoretta näkemystä terveydenhuollon toimialalta.

KTM Roope Lääkkölä aloitti täysipäiväisenä sijoitusanalyytikkona heinäkuussa tehtyään Vakella analyytikon tehtäviä osa-aikaisena helmikuusta lähtien. Roopen taustaan lukeutuu alkuvaiheen kokemusta esimerkiksi strategiakonsultoinnista sekä liiketoiminnan kehityksestä ohjelmistoalan kasvuyhtiössä. Roope vahvistaa Vaken tiimissä erityisesti analyysi- ja rahoitusosaamista.

Uusien vakelaisten yhteystiedot löydät: https://vake.fi/yhtio/tiimi/

Valikko